Search
Close this search box.
  1. Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2

Verbeter de beveiliging van je huis met deze geweldige combinatie van 2 Google Nest Cams en een Google Nest Hub 2. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die je zowel binnen als buiten kunt installeren. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, zodat je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt plaatsen. Hij filmt in full HD en heeft HDR-mogelijkheden, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht een scherp beeld hebt. Deze camera kan onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of op de Google Nest Hub 2. Zo kun je direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub met een ingebouwd scherm, waarmee je je slimme huis gemakkelijk kunt bedienen. Schakel je slimme lampen in, lees recepten af of luister naar je favoriete muziek met een uitstekende geluidskwaliteit. Bedien de Nest Hub 2 via het touchscreen, spraakopdrachten of zelfs met de nieuwe gebarenbediening. Het is belangrijk op te merken dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Met deze geweldige combinatie van de Google Nest Cams en de Google Nest Hub 2 ben je verzekerd van een veilig en slim huis waarin je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen. Je installeert hem draadloos op elke plek omdat de camera op wifi en een ingebouwde batterij werkt. Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar je kunt ook live beelden van de Nest Cam bekijken.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plek waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen. Het smart display heeft geen camera, dus ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals