Search
Close this search box.
  1. Google Nest Cam Duo Pack

Google Nest Cam Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01894-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Duo Pack.

Specificaties Google Nest Cam Duo Pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Duo Pack

Dit Google Nest Cam Duo Pack is de perfecte oplossing voor het vergroten van de veiligheid van je huis. Met deze set van 2 slimme beveiligingscamera's kun je zowel binnen als buiten een oogje in het zeil houden. Het beste van alles is dat deze camera's werken op een oplaadbare batterij, waardoor je ze gemakkelijk kunt installeren op plekken waar geen stopcontact in de buurt is. De Google Nest Cams filmen in full HD en beschikken over HDR, waardoor je altijd scherpe beelden hebt, zelfs bij fel tegenlicht. Bovendien kunnen de camera's personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden, waardoor je alleen meldingen krijgt wanneer dat nodig is. Daarnaast kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat de camera's alleen reageren op beweging in specifieke gebieden. Een ander handig kenmerk van deze camera's is dat ze voldoende intern geheugen hebben om 1 uur aan beeldmateriaal op te slaan, zelfs wanneer de wifi uitvalt. Bovendien kun je de Nest Cam koppelen aan andere Google Nest producten, zodat ze naadloos met elkaar samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Houd er rekening mee dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand en biedt je de gemoedsrust dat je altijd toegang hebt tot je opgenomen beelden. Met het Google Nest Cam Duo Pack.

Pluspunten
  • De camera's maken een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Omdat de camera's op wifi en een ingebouwde batterij werken, kun je ze draadloos op elke plek installeren. Deze camera's zijn waterdicht en kunnen daarom ook buiten gebruikt worden.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera's moet je een goede wifi-signaal hebben op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Duo Pack. 

De review over Google Nest Cam Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals