Search
Close this search box.
 1. Google Nest Cam

Google Nest Cam Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01317-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam.

Specificaties Google Nest Cam

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam

De Google Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Met zijn oplaadbare batterij kan deze IP-camera zelfs op plaatsen zonder stopcontact worden gebruikt. Als je echter wilt dat de camera altijd van stroom wordt voorzien, kun je hem aansluiten op een stopcontact met behulp van een speciale buitenkabel, die niet wordt meegeleverd. Dankzij de full hd-functie en hdr-technologie levert de camera altijd scherpe beelden, zelfs bij fel tegenlicht. Bovendien is deze slimme camera in staat om onderscheid te maken tussen personen, dieren en voertuigen, waardoor je altijd precies weet wat er gaande is. Daarnaast kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer er iets in een specifieke zone gebeurt. Een ander voordeel van de Google Nest Cam is dat hij zelfs bij een wifi-storing een uur lang kan blijven filmen dankzij zijn interne geheugen. Bovendien kun je deze camera moeiteloos koppelen aan andere Google Nest-producten, waardoor je een naadloos beveiligingssysteem kunt creëren. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera via je Nest Hub, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, waar je ook bent. Het is echter belangrijk om te weten dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies van de camera te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost €5,- per maand en biedt je een vol.

Pluspunten
 • 1

  .

  De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en voertuigen. 2

  .

  Je installeert hem draadloos op iedere plek, omdat de camera werkt op wifi en een ingebouwde batterij. 3

  .

  Deze camera is waterdicht en kan daarom ook buiten worden gebruikt.

Minpunten
 • Op de plaats waar je de camera installeert, is een goed wifi-signaal vereist

  .

  Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam. 

De review over Google Nest Cam is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals