Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze geweldige combinatie van 6 Google Nest Cams, de Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Een van de geweldige functies is dat deze camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plekken zonder stopcontact kunt installeren. Met de Google Nest deurbel kun je zowel bedraad als draadloos verbinding maken. Deze camera en deurbel kunnen personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Hierdoor kun je direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en kun je via de app of de Nest Hub terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een fantastische smart home hub met een handig beeldscherm. Het helpt je bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt eenvoudig je slimme lampen inschakelen, recepten bekijken en zelfs luisteren naar je favoriete muziek in geweldige geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Het is echter belangrijk om op te merken dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan van beelden en het ontvangen van meldingen. Met deze combinatie van Google Nest Cams, deurbel en Hub 2 kun je met een gerust hart genieten van een veilig en slim huis.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera en deurbel op wifi en een ingebouwde batterij werken, installeer je ze draadloos. Via het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kun je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het noodzakelijk om een Nest Aware-abonnement te nemen. Aangezien het slimme display geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals