Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2

Beveilig je huis met deze handige combinatie van 6 Google Nest Cams en een Google Nest Hub 2. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Met zijn oplaadbare batterij kun je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact gebruiken. Deze camera filmt in full hd en heeft hdr, waardoor je altijd scherpe beelden hebt, zelfs bij fel tegenlicht. Bovendien kan de camera onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op zowel je smartphone als de Google Nest Hub 2, zodat je direct kunt meekijken. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub met een handig ingebouwd beeldscherm, waarmee je je slimme huis kunt bedienen. Schakel je slimme lampen in, volg recepten op het scherm of luister naar je favoriete muziek in geweldige geluidskwaliteit. De Nest Hub 2 kan worden bediend via het touchscreen, spraakopdrachten of zelfs met nieuwe gebarenbediening. Het is belangrijk op te merken dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand. Met deze combinatie van 6 Google Nest Cams en een Google Nest Hub 2 heb je een complete en geavanceerde beveiligingsoplossing voor je huis. Met de slimme camera's en de handige hub kun je altijd een oogje in het zeil houden, waar je ook bent. Bescherm je huis en geniet van de vele.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera werkt op wifi en een ingebouwde batterij heeft, kun je hem draadloos op elke plek installeren. Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en kun je ook live beelden van de Nest Cam bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen. Aangezien de Google Nest Hub geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals