Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam 6-pack

Google Nest Cam 6-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01894-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 6-pack.

Specificaties Google Nest Cam 6-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 6-pack

Dit Google Nest Cam 6-pack is de ultieme oplossing voor het beveiligen van je huis. Met deze set van 6 slimme beveiligingscamera's kun je eenvoudig zowel binnen als buiten je hele huis in de gaten houden. Wat deze IP-camera's echt bijzonder maakt, is dat ze werken op een oplaadbare batterij, waardoor je ze zelfs op plekken zonder stopcontact kunt installeren. Deze camera's leggen beelden vast in full hd en hebben HDR-technologie, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht een haarscherp beeld hebt. Ze zijn in staat om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden, en je kunt ook eenvoudig activiteitszones instellen. Zelfs als de wifi uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken, want de camera's hebben voldoende intern geheugen om nog een uur door te blijven filmen. Een ander geweldig kenmerk van deze Nest Cam is dat je ze kunt koppelen aan andere Google Nest-producten, zodat ze naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Bijvoorbeeld, je kunt live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand. Met het Google Nest Cam 6-pack hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis.

Pluspunten
  • De camera's onderscheiden mensen, dieren en voertuigen. Je kunt ze draadloos op elke locatie installeren, omdat ze op wifi en een ingebouwde batterij werken. Deze camera's zijn waterdicht, zodat ze ook buiten kunnen worden gebruikt.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera's heb je een sterk wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden te kunnen opslaan en later terug te kunnen kijken, moet je een abonnement voor Nest Aware nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 6-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 6-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 6-pack. 

De review over Google Nest Cam 6-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals