Search
Close this search box.
  1. Google Nest Cam 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis nu nog beter met deze complete combinatie van 5 Google Nest Cams, de Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. Met de Nest Cam heb je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten je huis te voorzien van slimme beveiliging. Dankzij de oplaadbare batterij kun je deze IP camera zelfs op plekken zonder stopcontact installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Bovendien onderscheiden zowel de camera als de deurbel personen, dieren en voertuigen van elkaar. Zodra er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of op de Google Nest Hub 2. Hierop kun je ook direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en kun je via de app of de Nest Hub met anderen communiceren. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub voor je huis met een handig beeldscherm, die je helpt bij de bediening van al je slimme apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld je slimme lampen inschakelen, recepten aflezen of genieten van je favoriete muziek in geweldige geluidskwaliteit. Bovendien zie je op het scherm van de Nest Hub 2 meteen wie er voor je deur staat. Let op: Om van alle opties gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Nest Aware abonnement vereist. Met deze complete set van de Google Nest Cam 5-pack, de Nest Deurbel en de Nest Hub 2 ben je verzekerd van een optimale beveiliging van je huis en profiteer je van alle handige functies die deze slimme appar.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Doordat de camera en deurbel op wifi en een ingebouwde batterij werken, installeer je ze draadloos. Met behulp van het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kan je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een Nest Aware abonnement te nemen. Aangezien het smart display geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals