Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2

Beveilig je huis met gemak met deze geweldige combinatie van 5 Google Nest Cams en een Google Nest Hub 2. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die je zowel binnen als buiten kunt ophangen. Het beste van alles is dat hij werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt installeren. Met zijn indrukwekkende Full HD-opnamekwaliteit en HDR-technologie, kun je genieten van scherpe beelden, zelfs bij fel tegenlicht. Deze slimme camera kan ook onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in en rondom je huis gebeurt. Zodra er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op zowel je smartphone als de Google Nest Hub 2, waardoor je live kunt meekijken naar wat er aan de hand is. Maar dat is niet alles! De Google Nest Hub 2 is een fantastische smart home hub met een ingebouwd beeldscherm. Met deze hub kun je moeiteloos je slimme huis aansturen. Schakel je slimme lampen in, volg recepten eenvoudig af of geniet van je favoriete muziek met geweldige geluidskwaliteit. Je kunt de Nest Hub 2 op verschillende manieren bedienen - via het touchscreen, spraakopdrachten of zelfs met de nieuwe gebarenbediening. Het is allemaal mogelijk. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Doordat de camera op wifi en een ingebouwde batterij werkt, kun je hem draadloos op elke plek installeren. Via het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en kun je ook livebeelden van de Nest Cam bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Nest Aware abonnement te nemen. Aangezien de Google Nest Hub geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals