Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam 5-pack

Google Nest Cam 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01317-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 5-pack.

Specificaties Google Nest Cam 5-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 5-pack

Dit Google Nest Cam 5-pack is de perfecte oplossing voor een uitgebreide beveiliging van je huis. Met deze set van vijf slimme beveiligingscamera's houd je gemakkelijk zowel de binnen- als buitenkant van je huis in de gaten. De camera's werken op een oplaadbare batterij, waardoor je ze ook kunt installeren op plaatsen waar geen stopcontact in de buurt is. Met hun Full HD en HDR-functie bieden deze camera's scherp beeld, zelfs bij fel tegenlicht. Wat deze camera's echt uniek maakt, is hun vermogen om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Daarnaast kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer er iets gebeurt in de door jou gekozen gebieden. Zelfs als de wifi uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken, want de camera's hebben voldoende intern geheugen om nog een uur lang op te nemen. Door de Nest Cam te koppelen aan andere Google Nest-producten, creëer je een geïntegreerd beveiligingssysteem. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Het is echter belangrijk op te merken dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand, een kleine prijs voor gemoedsrust en maximale beveiliging.

Pluspunten
  • De camera's onderscheiden mensen, dieren en voertuigen. Vanwege de wifi- en ingebouwde batterijfunctie kunnen ze draadloos op elke locatie worden geïnstalleerd. Deze camera's zijn waterdicht, waardoor ze ook buiten kunnen worden gebruikt.

Minpunten
  • Op de plek waar je de camera's installeert, is een sterk wifi signaal vereist

    .

    Met behulp van een wifi versterker kan je een krachtig wifi netwerk creëren in de nabijheid van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen bekijken, moet je een abonnement nemen op Nest Aware.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 5-pack. 

De review over Google Nest Cam 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals