Google Nest Cam 4-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 4-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 4-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 4-pack + Google Nest Hub 2

Beveilig je huis met gemak met de combinatie van 4 Google Nest Cams en een Google Nest Hub 2. Deze set biedt een complete oplossing voor het bewaken van jouw huis en het aansturen van jouw slimme apparaten. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden gemonteerd. Dankzij de oplaadbare batterij is het zelfs mogelijk om de camera op plekken zonder stopcontact te installeren. Met een scherpe, full HD-resolutie en HDR-functie zorgt deze camera ervoor dat je altijd heldere beelden hebt, zelfs bij fel tegenlicht. Een van de meest opvallende kenmerken van de Nest Cam is zijn vermogen om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Op het moment dat er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op zowel je smartphone als de Google Nest Hub 2. Hierdoor kun je meteen live meekijken en actie ondernemen indien nodig. De Google Nest Hub 2 fungeert als jouw smart home hub en biedt een handig beeldscherm waarmee je jouw slimme apparaten moeiteloos kunt bedienen. Of je nu je slimme lampen wilt inschakelen, recepten wilt lezen of wilt genieten van je favoriete muziek in uitstekende geluidskwaliteit, de Nest Hub 2 staat voor je klaar. Je kunt de Nest Hub 2 bedienen via het touchscreen, spraakopdrachten of zelfs met behulp van de nieuwe gebarenbediening. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebru.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Doordat de camera werkt op wifi en een ingebouwde batterij heeft, kun je hem draadloos op elke locatie installeren. Op het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en kun je ook live beelden van de Nest Cam bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een abonnement nemen op Nest Aware. Aangezien de Google Nest Hub geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 4-pack + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 4-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 4-pack + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam 4-pack + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals