Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam 4-pack

Google Nest Cam 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01894-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 4-pack.

Specificaties Google Nest Cam 4-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 4-pack

Dit Google Nest Cam 4-pack is de ultieme oplossing voor je beveiligingsbehoeften. Met vier slimme beveiligingscamera's kun je zowel binnen als buiten je woning beschermen. Het beste van alles is dat je deze camera's gemakkelijk kunt ophangen, zelfs op plaatsen zonder stopcontact, omdat ze werken op een oplaadbare batterij. Dit betekent dat je geen gedoe meer hebt met kabels en je kunt genieten van draadloze vrijheid. Deze camera's zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals het filmen in full HD en HDR. Dit zorgt ervoor dat je altijd scherpe beelden hebt, zelfs bij fel tegenlicht. Bovendien kunnen de camera's personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er om je heen gebeurt. Een ander geweldig kenmerk van deze Nest Cam is de mogelijkheid om activiteitszones eenvoudig in te stellen. Hierdoor kun je specifieke gebieden in je huis of tuin selecteren waarop je extra alert wilt zijn. En zelfs als je wifi tijdelijk uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken, want de camera's hebben voldoende intern geheugen om tot wel 1 uur door te filmen. Om het meeste uit deze camera's te halen, kun je ze eenvoudig koppelen aan andere Google Nest producten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Let op: voor het gebruik van alle opties, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Nest Aware abonnement nodig. Gelukkig.

Pluspunten
  • De camera's onderscheiden mensen, dieren en voertuigen. Vanwege het feit dat ze op wifi en een ingebouwde batterij werken, kun je ze draadloos op elke plek installeren. Deze camera's zijn waterdicht en kunnen daarom ook buiten worden gebruikt.

Minpunten
  • Voor de plaats waar je de camera's installeert, heb je een goede wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een Nest Aware abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 4-pack. 

De review over Google Nest Cam 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals