Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze geweldige combinatie van 3 Google Nest Cams, Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. De Google Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook op plaatsen zonder stopcontact kunt plaatsen. Daarnaast kun je de Google Nest deurbel zowel bedraad als draadloos aansluiten. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt dan direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of de Nest Hub communiceren. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub met een beeldscherm die je helpt bij het bedienen van je slimme huis. Schakel je slimme lampen in, volg recepten op het scherm of luister naar je favoriete muziek met een geweldige geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Houd er rekening mee dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan van beelden en het ontvangen van persoonlijke meldingen. Met deze combinatie van de Google Nest Cam 3-Pack, de Nest Deurbel en de Nest Hub 2 kun je met een gerust hart genieten van een veilig en slim huis.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera en deurbel op wifi en een ingebouwde batterij werken, installeer je ze draadloos. Via het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar bekijk je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Nest Aware-abonnement af te sluiten. Aangezien het smart display geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals