Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam 3-pack

Google Nest Cam 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01317-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 3-pack.

Specificaties Google Nest Cam 3-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 3-pack

Dit Google Nest Cam 3-pack biedt je de mogelijkheid om je huis zowel binnen als buiten te beveiligen met behulp van drie slimme beveiligingscamera's. Deze camera's werken op een oplaadbare batterij, wat betekent dat je ze zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt installeren. Met hun full hd-opnamekwaliteit en hdr-functie kun je genieten van scherpe beelden, zelfs bij fel tegenlicht. Bovendien kunnen deze camera's onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen, waardoor je altijd op de hoogte blijft van wie of wat er in de buurt van je huis is. Een andere handige functie van deze camera's is de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen. Hierdoor kun je specifieke gebieden selecteren waar je meldingen van wilt ontvangen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Zelfs als de wifi uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken, want de camera's hebben voldoende intern geheugen om nog een uur door te kunnen filmen. Bovendien kun je de Nest Cam eenvoudig koppelen aan andere Google Nest-producten, zodat ze naadloos samenwerken. Bijvoorbeeld, je kunt live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Houd er wel rekening mee dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost €5,- per maand, maar biedt je de gemoedsrust van extra beveiliging en gemak. Met het Google Nest Cam 3-pack hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid.

Pluspunten
  • De camera's maken een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Omdat ze op wifi en een ingebouwde batterij werken, kun je ze draadloos op elke locatie installeren. Deze camera's zijn waterdicht, dus je kunt ze ook buiten gebruiken.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera's installeert, is een sterk wifi-signaal vereist

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, dien je een Nest Aware-abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 3-pack. 

De review over Google Nest Cam 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals