Search
Close this search box.
  1. Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01318-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01318-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze geweldige combinatie van 2 Google Nest Cams, Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. Met de Nest Cam heb je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten je huis te beveiligen. Deze slimme beveiligingscamera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem eenvoudig kunt installeren op plekken zonder stopcontact. Daarnaast kun je de Google Nest deurbel zowel bedraad als draadloos aansluiten. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Mocht er iets gebeuren, dan ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt dan direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of de Nest Hub met de persoon communiceren. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub met een handig beeldscherm, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Zo kun je eenvoudig je slimme lampen inschakelen, recepten aflezen of genieten van je favoriete muziek in perfecte geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm direct zien wie er voor de deur staat. Het is belangrijk op te merken dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en bekijken van beelden. Met deze combinatie van de Google Nest Cams, Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel verhoog je de veiligheid van je huis op een slimme en efficiënte manier.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera en deurbel op wifi en een ingebouwde batterij werken, installeer je ze draadloos. Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar bekijk je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel.

Minpunten
  • Om videobeelden te kunnen bewaren en later terug te kijken, dien je een Nest Aware-abonnement te nemen. Aangezien het smart display geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals