Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box

Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Gigaset Smart Home Alarm Indoorbox. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box.

Specificaties Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box

Merk

Gigaset

Fabrikantcode

Smart Home Alarm Indoorbox

Omschrijving van de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box

Bescherm je kleine woning of appartement met de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box inclusief beveiligingscamera. Deze slimme camera is uitgerust met bewegingsdetectie, zodat je direct beeldmateriaal ontvangt zodra er een indringer is. Naast de camera bevat deze complete set ook een basisstation, een bewegingssensor en een magneetcontact voor op de deur. Je koppelt eenvoudig alle sensoren aan het basisstation, waarna je via de Gigaset app meldingen ontvangt of live beelden kunt bekijken. Bovendien beschikken de sensoren over een ingebouwde sirene die automatisch geactiveerd wordt bij verdachte activiteiten. Wil je het systeem uitbreiden? Geen probleem! Voeg extra sensoren of camera's toe om je beveiligingssysteem nog completer te maken. Daarnaast is het mogelijk om het alarm te koppelen aan spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistant, waardoor je het systeem eenvoudig kunt bedienen met je stem of andere slimme apparaten. Met de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box ben je altijd en overal op de hoogte van wat er in en rondom je woning gebeurt. Of je nu thuis bent, op het werk of op vakantie, je hebt altijd de controle over je eigen beveiligingssysteem. Met de handige app ontvang je pushmeldingen op je smartphone zodra er verdachte bewegingen worden gedetecteerd. Je kunt direct de live beelden bekijken en eventuele indringers op heterdaad betrappen. De camera beschikt over een infraroodfunctie, waardoor je ook in het donker scherpe beelden kunt.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde IP-camera kun je altijd en overal zien wat er thuis gebeurt. Als het alarmsysteem beweging detecteert, krijg je direct een melding via de Gigaset-app op je smartphone. Het alarmsysteem is compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT.

Minpunten
  • Voor een optimale werking van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box. 

De review over Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals