Fuave VV3010 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave FE-35. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave VV3010.

Specificaties Fuave VV3010

Merk

Fuave

Fabrikantcode

FE-35

Omschrijving van de Fuave VV3010

Met de Fuave VV3010 haal je een eenvoudige, maar krachtige vloerventilator in huis. Deze ventilator biedt niet alleen verkoeling, maar ook gemak en flexibiliteit. Voordat je de ventilator aanzet, kun je de luchtstroom eenvoudig richten op de gewenste plek. Dankzij het kantelbare ontwerp kun je de ventilator maximaal 120 graden kantelen. Hierdoor kun je de luchtstroom bijvoorbeeld omhoog richten terwijl je aan tafel zit, of juist lager terwijl je ontspannen op de bank zit. De Fuave VV3010 beschikt over 3 snelheidsstanden, die gemakkelijk te selecteren zijn met de knop achter op het apparaat. Op deze manier kun je de verkoeling precies aanpassen aan jouw behoeften op dat moment. Of je nu behoefte hebt aan een frisse bries of een krachtige luchtstroom, deze ventilator biedt het allemaal. Met een diameter van 35 centimeter heeft de VV3010 een compact formaat, maar dit weerhoudt hem er niet van om maximaal 43 kubieke meter lucht per minuut te verplaatsen. Dit zorgt voor een aangename verkoeling in elke ruimte. Met de Fuave VV3010 heb je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke vloerventilator in huis. Dankzij het kantelbare ontwerp en de verschillende snelheidsstanden kun je de luchtstroom eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu wilt genieten van een verko.

Pluspunten
  • Met het compacte formaat kun je deze ventilator eenvoudig verplaatsen naar een andere kamer. Je hebt de mogelijkheid om de ventilator te kantelen voor het aanpassen van de windrichting naar jouw wens.

Minpunten
  • De ventilator heeft geen automatische draaifunctie om de wind door de kamer te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave VV3010

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave VV3010 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave VV3010. 

De review over Fuave VV3010 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.