Fuave TV7022 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL561. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave TV7022 Zwart.

Specificaties Fuave TV7022 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL561

Omschrijving van de Fuave TV7022 Zwart

De Fuave TV7022 Zwart is een torenventilator met een slank design, waardoor je hem gemakkelijk overal in je ruimte kunt plaatsen. Met de zelfdraaiende functie verspreidt deze ventilator de luchtstroom geleidelijk door het hele huis. Maar geen zorgen, je kunt deze functie ook eenvoudig uitschakelen als je bijvoorbeeld thuis aan het werk bent en op één plek zit. Met een hoogte van 83 centimeter zorgt de ventilator ervoor dat je van top tot teen kunt genieten van een heerlijk briesje, terwijl je ontspannen op de bank zit en je favoriete serie kijkt. En het beste is dat je niet eens hoeft op te staan om de ventilator op een andere stand te zetten. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je dit namelijk op afstand regelen. Met de 3 verschillende standen bepaal je zelf de intensiteit van de luchtstroom die de TV7022 door de kamer blaast. Met de Fuave TV7022 Zwart haal je niet alleen een functionele ventilator in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dankzij het slanke ontwerp en de handige functies geniet je altijd van een aangename temperatuur in elke ruimte van je huis.

Pluspunten
  • Een torenventilator neemt minder ruimte in dan een statiefventilator. Dankzij de timer kun je de ventilator zo instellen dat hij stopt met blazen na een bepaalde tijd. Met de natuurlijke wind modus wisselt de ventilator tussen verschillende blaassnelheden, waardoor het lijkt op de wind buiten.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app om de ventilator te bedienen. Een torenventilator produceert meer geluid dan een statief- of tafelventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave TV7022 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave TV7022 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave TV7022 Zwart. 

De review over Fuave TV7022 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.