Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fuave TV7010 Zwart

Fuave TV7010 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL417. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave TV7010 Zwart.

Specificaties Fuave TV7010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL417

Omschrijving van de Fuave TV7010 Zwart

De Fuave TV7010 Zwart is een innovatieve torenventilator die zorgt voor verkoeling op meerdere hoogten. In tegenstelling tot traditionele ventilatoren, blaast deze ventilator lucht vanaf verschillende niveaus, waardoor je niet alleen verkoeling voelt op gezichtshoogte, maar ook op je benen. Met een indrukwekkende hoogte van 90 centimeter is deze ventilator perfect voor thuiswerkers en voor ontspannen avonden op de bank tijdens warme zomerdagen. Wat deze ventilator echt uniek maakt, is de zelfdraaiende functie. Met een bereik van maar liefst 90 graden, verspreidt de Fuave TV7010 de verfrissende wind door de hele kamer, zodat zowel jij als je partner ervan kunnen genieten. Daarnaast beschikt deze ventilator over een speciale ionisatiefunctie, waardoor hij de lucht in de ruimte zuivert en voor een gezondere leefomgeving zorgt. Dankzij de handige afstandsbediening kun je eenvoudig wisselen tussen de 3 verschillende windsnelheden, zonder dat je op hoeft te staan. Zo bepaal je zelf hoe krachtig de luchtstroom is die de TV7010 ventilator door de kamer blaast. Of je nu behoefte hebt aan een zachte bries of verkoeling nodig hebt op volle kracht, deze ventilator biedt de perfecte oplossing. Bovendien heeft de Fuave TV7010 een strak en modern design, waardoor hij een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur.

Pluspunten
  • De ventilator zuivert de lucht in de ruimte door middel van een ionisatiefunctie. Je kunt gemakkelijk de ingestelde waardes op het scherm aflezen. Dankzij de ingebouwde thermometer kun je precies zien hoe warm het in de kamer is.

Minpunten
  • Een torenventilator produceert meer geluid dan een statief- of tafelventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave TV7010 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave TV7010 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave TV7010 Zwart. 

De review over Fuave TV7010 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.