Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave TV5010 Zwart

Fuave TV5010 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL416. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave TV5010 Zwart.

Specificaties Fuave TV5010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL416

Omschrijving van de Fuave TV5010 Zwart

De Fuave TV5010 is een zwarte torenventilator die perfect is voor warme zomerdagen. Deze ventilator is zeer gebruiksvriendelijk en biedt diverse handige functies. Zo kun je met de ingebouwde timer van tevoren instellen hoelang de ventilator moet blijven werken. Daarnaast kun je de ventilator eenvoudig bedienen vanaf de bank met de meegeleverde afstandsbediening. Met de keuze uit 3 windsnelheden bepaal je zelf de kracht van de luchtstroom, of je nu een zachte bries of een krachtige verkoeling wilt. Een unieke eigenschap van de Fuave TV5010 is de zelfdraaiende functie, waardoor het hele gezin kan genieten van de verkoeling. Deze functie zorgt ervoor dat de ventilator de luchtstroom door de ruimte verspreidt, waardoor iedereen profiteert van een aangename temperatuur. Met een hoogte van 78 centimeter is deze torenventilator perfect geschikt voor gebruik aan de eettafel of op de bank, waarbij hij gericht verkoeling biedt op de plek waar jij het nodig hebt. Dankzij het strakke zwarte design past de Fuave TV5010 bovendien perfect in ieder interieur en voegt het een stijlvolle touch toe aan elke ruimte. Kies voor comfort en verkoeling op warme zomerdagen met de Fuave TV5010 Zwart.

Pluspunten
  • Met de natuurlijke windmodus schakelt de ventilator tussen verschillende blaassnelheden, waardoor het lijkt alsof er buiten wind is. Dankzij de timer kun je de ventilator zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met blazen. Je kunt gemakkelijk de ingestelde waarden op het scherm lezen.

Minpunten
  • Je kunt 's nachts last hebben van het licht aangezien het scherm niet dimbaar is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave TV5010 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave TV5010 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave TV5010 Zwart. 

De review over Fuave TV5010 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.