Fuave TV3010 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL415. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave TV3010 Zwart.

Specificaties Fuave TV3010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL415

Omschrijving van de Fuave TV3010 Zwart

De Fuave TV3010 Zwart is de perfecte toevoeging aan jouw kamer om te genieten van een verfrissend briesje wanneer de temperatuur buiten stijgt. Wat deze torenventilator zo bijzonder maakt, is dat hij de wind op verschillende hoogtes blaast, in plaats van alleen op één hoogte. Dit zorgt ervoor dat je de verkoelende bries ook bij je benen voelt. Bovendien kan de ventilator zelfdraaien tot wel 80 graden, waardoor hij de verfrissende wind door de hele ruimte verspreidt. Met de Fuave TV3010 kun je de windsnelheid volledig aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur, dankzij de 3 verschillende standen. En het beste van alles is dat je de ventilator gemakkelijk kunt bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, zelfs vanaf een afstandje. Dus je hoeft je favoriete film niet eens te pauzeren om de ventilator aan te passen. Met zijn strakke zwarte design past de Fuave TV3010 perfect bij elk interieur. Dus waar wacht je nog op? Haal deze geweldige torenventilator in huis en ervaar de verkoeling en comfort die je nodig hebt tijdens warme zomerdagen.

Pluspunten
  • Met behulp van de timer kun je de ventilator zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met blazen. De timer heeft een vertraging bij het starten, waardoor de ventilator automatisch begint na de ingestelde tijd.

Minpunten
  • Een tower ventilator maakt meer geluid dan een statief- of tafelventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave TV3010 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave TV3010 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave TV3010 Zwart. 

De review over Fuave TV3010 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.