Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave TV3010 Wit

Fuave TV3010 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL427. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave TV3010 Wit.

Specificaties Fuave TV3010 Wit

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL427

Omschrijving van de Fuave TV3010 Wit

De Fuave TV3010 Wit is de perfecte metgezel op warme dagen wanneer de buitentemperatuur stijgt. Deze elegante torenventilator zorgt voor een verkoelende bries in de kamer, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Wat deze ventilator zo bijzonder maakt, is dat hij de wind op meerdere hoogten uitblaast, in plaats van op slechts één hoogte. Hierdoor kun je niet alleen de verfrissende wind op je gezicht voelen, maar ook bij je benen. De Fuave TV3010 is uitgerust met een zelfdraaifunctie tot 80 graden, waardoor hij de verkoelende bries gelijkmatig door de hele ruimte verspreidt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat er een hoekje in de kamer is waar de luchtstroom niet terechtkomt. Bovendien kun je de windsnelheid volledig naar eigen wens aanpassen dankzij de 3 verschillende standen. Of je nu een subtiele bries wilt voelen of juist een krachtigere luchtstroom nodig hebt, met de Fuave TV3010 is het allemaal mogelijk. Een ander handig kenmerk van deze ventilator is de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je de TV3010 vanaf een afstandje bedienen, zonder dat je je leuke film of spannend boek hoeft te onderbreken. Zo kun je heerlijk ontspannen terwijl je geniet van een aangename verkoeling. Kortom, met de Fuave TV3010 Wit haal je niet alleen een stijl.

Pluspunten
  • Met de timer kun je de ventilator instellen om na een bepaalde tijd te stoppen met blazen. De timer heeft een vertraging bij het starten, waardoor de ventilator automatisch begint na de ingestelde tijd.

Minpunten
  • Een torenventilator produceert meer geluid dan een staande of tafelventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave TV3010 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave TV3010 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave TV3010 Wit. 

De review over Fuave TV3010 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.