Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fuave TV1010 Zwart

Fuave TV1010 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL414. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave TV1010 Zwart.

Specificaties Fuave TV1010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL414

Omschrijving van de Fuave TV1010 Zwart

De Fuave TV1010 Zwart is de perfecte toevoeging aan je kamer om voor verkoeling te zorgen. Met de handige timerfunctie kun je zelf bepalen hoelang de ventilator moet blazen voordat hij automatisch stopt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de ventilator onnodig blijft draaien. Deze torenventilator heeft ook een geweldige zelfdraaiende functie, waardoor hij de frisse lucht door de hele ruimte verspreidt. Hierdoor kunnen niet alleen jij, maar ook je gezinsleden genieten van het verkoelende briesje. Je hebt volledige controle over de blaassnelheid met de 3 verschillende standen van de Fuave TV1010. Of je nu behoefte hebt aan een krachtige wind of liever een subtiel briesje, deze ventilator voldoet aan al je wensen. Met een hoogte van 78 centimeter is deze ventilator ideaal voor gebruik tijdens het werken aan je bureau of tijdens het ontspannen op de bank terwijl je je favoriete tv-programma kijkt. Dankzij het strakke zwarte design past de Fuave TV1010 perfect in elk interieur. Kies voor verkoeling en comfort met de Fuave TV1010 Zwart!

Pluspunten
  • Met behulp van de timer kun je de ventilator zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met blazen. Een torenventilator neemt minder ruimte in beslag dan een statiefventilator.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de meeste torenventilatoren wordt er bij dit model geen afstandsbediening meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave TV1010 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave TV1010 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave TV1010 Zwart. 

De review over Fuave TV1010 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.