Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave SV9010 Wit

Fuave SV9010 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL528. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave SV9010 Wit.

Specificaties Fuave SV9010 Wit

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL528

Omschrijving van de Fuave SV9010 Wit

Met de Fuave SV9010 in het wit ben jij helemaal klaar voor de zomer. Deze statiefventilator biedt maar liefst 24 verschillende ventilatiestanden, waardoor je altijd het perfecte verkoelende briesje kunt creëren, ongeacht de situatie. Of je nu ontspant in je thuiskantoor of een online vergadering hebt, met de lage stand van de ventilator geniet je van verkoeling zonder last te hebben van storend geluid. De Fuave SV9010 heeft ook een speciale natuurmodus, waarbij de ventilator automatisch wisselt tussen verschillende snelheden. Dit zorgt voor een verfrissend windje dat je heerlijk laat ontspannen. En als je 's nachts wilt genieten van een comfortabele nachtrust, schakel je eenvoudig naar de slaapmodus. In deze modus past de ventilator geleidelijk zijn snelheid aan, zodat je 's ochtends niet wakker wordt met een stijve nek door te harde wind. Met de handige meegeleverde afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om de instellingen van de ventilator aan te passen. Je kunt gemakkelijk op afstand de gewenste ventilatiestand selecteren en genieten van een aangename koelte. De Fuave SV9010 Wit is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met zijn strakke witte design. Haal deze ventilator in huis en geniet de hele zomer lang van een aangename temperatuur en een verkoelende bries.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator eenvoudig op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Je kunt kiezen uit 24 ventilatiestanden om de gewenste verkoeling te krijgen. De timer heeft een startvertraging, zodat de ventilator automatisch start na de ingestelde tijd.

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave SV9010 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave SV9010 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave SV9010 Wit. 

De review over Fuave SV9010 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.