Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fuave SV7010 Zwart

Fuave SV7010 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL413. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave SV7010 Zwart.

Specificaties Fuave SV7010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL413

Omschrijving van de Fuave SV7010 Zwart

De Fuave SV7010 Zwart is de perfecte toevoeging aan jouw huis om de hitte buiten te houden. Met zijn doorzichtige bladen zorgt deze statiefventilator voor een verkoelende bries, waardoor het binnen een stuk aangenamer wordt. Zelfs wanneer het dichthouden van de gordijnen niet meer genoeg is, biedt deze ventilator de ideale oplossing. Een van de handige functies van de Fuave SV7010 is de timer. Hiermee kun je de ventilator instellen om na een bepaalde tijd automatisch te stoppen met draaien. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de ventilator de hele nacht blijft draaien. Daarnaast heeft deze ventilator ook een zelfdraaiende functie tot 90 graden, waardoor de verkoelende wind in meerdere richtingen wordt geblazen. Niet alleen jij, maar ook je huisgenoten zullen hierdoor kunnen genieten van de koelte. Met 4 snelheidsstanden kun je zelf bepalen hoe krachtig de ventilator moet draaien. Of je nu een zacht briesje wilt of juist een krachtige wind, met de Fuave SV7010 kan het allemaal. En het beste van alles is dat je de ventilator gewoon vanaf de bank kunt bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Geen gedoe meer met opstaan om de ventilator aan te passen, maar gewoon relaxen en genieten van de verkoeling.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator gemakkelijk bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Door gebruik te maken van de natuurlijke wind modus schakelt de ventilator automatisch tussen verschillende blaassnelheden, waardoor het lijkt alsof je buiten bent. Met de keuze uit 4 verschillende standen kun je de gewenste verkoeling selecteren op basis van je behoeften.

Minpunten
  • Een staande ventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave SV7010 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave SV7010 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave SV7010 Zwart. 

De review over Fuave SV7010 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.