Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave SV5010 Chrome

Fuave SV5010 Chrome Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL412. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave SV5010 Chrome.

Specificaties Fuave SV5010 Chrome

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL412

Omschrijving van de Fuave SV5010 Chrome

De Fuave SV5010 Chrome biedt niet alleen verkoeling op de werkplek, maar ook in de koffiekamer. Met zijn verstelbare hoogte van 90 tot 128 centimeter en de mogelijkheid om tot 20 graden verticaal te kantelen, kun je de blaasrichting precies naar wens instellen, of je nu staat of zit. Maar dat is nog niet alles! Deze ventilator heeft ook een zelfdraaiende functie tot 85 graden, waardoor hij de lucht door de hele ruimte verspreidt. Zo geniet niet alleen jij van verkoeling, maar ook je collega's profiteren hiervan. De Fuave SV5010 Chrome is voorzien van 3 snelheidsstanden, zodat je zelf kunt bepalen hoe krachtig de wind is die hij blaast. Of je nu behoefte hebt aan een zachte bries of een krachtige verkoeling, deze ventilator kan het aan. Bovendien heeft hij een stijlvol chromen design, waardoor hij een echte eyecatcher is in elke ruimte. Met zijn moderne uitstraling voegt hij niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan je interieur. Dus waar wacht je nog op? Haal de Fuave SV5010 Chrome in huis en geniet van verkoeling op maat, waar je ook bent!

Pluspunten
  • De ventilator kan in hoogte worden aangepast, zodat je hem zowel bij de loungebank als bij de eettafel kunt gebruiken. Je kunt de ventilator kantelen om de windrichting naar eigen wens aan te passen.

Minpunten
  • De ventilator heeft geen timer, dus je moet hem handmatig uitzetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave SV5010 Chrome

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave SV5010 Chrome tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave SV5010 Chrome. 

De review over Fuave SV5010 Chrome is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.