Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fuave Pure Air

Fuave Pure Air Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave FVPAP21. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave Pure Air.

Specificaties Fuave Pure Air

Merk

Fuave

Fabrikantcode

FVPAP21

Omschrijving van de Fuave Pure Air

Met de Fuave Pure Air zorg je voor een frisse lucht in ruimtes tot wel 80 vierkante meter. Of je nu op kantoor bent of in een andere grote ruimte, deze luchtreiniger is perfect voor jou. Via het handige display kun je kiezen uit 3 verschillende standen: de standaardmodus, de automatische modus en de nachtmodus. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de luchtkwaliteitssensor meet de Fuave Pure Air de luchtkwaliteit in de ruimte. In de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan op basis van deze metingen. Dus als je collega per ongeluk zijn tosti laat verbranden, zal de luchtreiniger direct harder gaan werken. Maar wanneer jullie weer volop aan het werk zijn, schakel je eenvoudig over naar de nachtmodus. In deze modus worden de lichten gedimd en werkt de reiniger stiller, zodat je ongestoord kunt slapen terwijl de lucht gezuiverd wordt. Heb je last van hooikoorts? Geen probleem! De Fuave Pure Air beschikt over een speciaal pollenprogramma, waardoor ook jouw collega's die gevoelig zijn voor hooikoorts kunnen genieten van een schone en gezonde lucht. Vergeet niet om het filter te vervangen zodra het filterknopje begint te knipperen. Zo zorg je ervoor dat je luchtreiniger altijd optimaal blijft werken. Dit is meestal na ongeveer 3 maanden, afhankelijk van het gebruik. Met de Fuave Pure Air adem je weer.

Pluspunten
  • Met behulp van de ingebouwde timer schakelt de luchtreiniger automatisch uit na de door jou ingestelde tijd. Met het filterindicatielampje weet je precies wanneer je de filters moet vervangen. Dankzij de kinderbeveiliging kunnen kinderen de instellingen niet aanpassen.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave Pure Air

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave Pure Air tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave Pure Air. 

De review over Fuave Pure Air is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.