Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave FF9020W

Fuave FF9020W Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave XJ-35-9SDC. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave FF9020W.

Specificaties Fuave FF9020W

Merk

Fuave

Fabrikantcode

XJ-35-9SDC

Omschrijving van de Fuave FF9020W

Met de Fuave FF9020W haal je een verfrissend briesje in huis dat perfect past bij de temperatuur in de kamer. Deze ventilator is voorzien van een eco-modus die automatisch de snelheid aanpast aan de omgevingstemperatuur. Dit is niet alleen handig, maar zorgt ook voor energiebesparing. Wil je liever zelf de ventilatorsnelheid instellen? Geen probleem! Met de handige afstandsbediening kun je kiezen uit maar liefst 24 verschillende snelheden. Als je 's nachts van een goede nachtrust wilt genieten, kun je gebruik maken van de slaapmodus. Deze zorgt ervoor dat de ventilator de snelheid geleidelijk aan afbouwt. Zo word je 's ochtends niet wakker met een stijve nek door de wind. Daarnaast kun je met de natuurlijke windmodus genieten van een briesje alsof je buiten zit. De ventilator wisselt namelijk tussen verschillende snelheden, waardoor het lijkt alsof er een natuurlijke wind door de kamer waait. De FF9020W is ook nog eens erg praktisch in gebruik. De hoogte van de ventilator is eenvoudig aan te passen tussen de 88 en 108 centimeter, zodat je altijd de juiste hoogte kunt instellen. Kortom, met de Fuave FF9020W haal je niet alleen verkoeling in huis, maar ook een stijlvol en functioneel apparaat dat voldoet aan al je wensen.

Pluspunten
  • Met 24 ventilatiestanden kun je de gewenste verkoeling kiezen. Je kunt de ventilator eenvoudig bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Dankzij de eco-modus past de ventilator automatisch de blaassnelheid aan op basis van de omgevingstemperatuur.

Minpunten
  • Een statiefventilator beslaat meer ruimte dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave FF9020W

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave FF9020W tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave FF9020W. 

De review over Fuave FF9020W is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.