Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACS18K01

Fuave ACS18K01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL409. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACS18K01.

Specificaties Fuave ACS18K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL409

Omschrijving van de Fuave ACS18K01

De Fuave ACS18K01 is de perfecte oplossing voor het creëren van een comfortabele temperatuur in grote ruimtes, zoals een werkplaats, tijdens warme zomerdagen. Deze krachtige airco kan een oppervlakte van maar liefst 51 vierkante meter koelen in goed geïsoleerde ruimtes en 34 vierkante meter in minder goed geïsoleerde ruimtes. Met de handige timerfunctie stel je eenvoudig in hoelang de airco moet blazen, waarna hij automatisch stopt. Bovendien kun je de blaasrichting naar eigen wens aanpassen, zodat de koele lucht gelijkmatig wordt verspreid. Het bedienen van de ACS18K01 is ook nog eens zeer gemakkelijk. Je kunt de airco vanaf de bank bedienen, zonder dat je op hoeft te staan. Met een maximaal geluidsniveau van 65 decibel is de airco duidelijk hoorbaar, maar niet storend. Let wel op de lengte van de afvoerslang, deze is 150 centimeter lang. Controleer goed of dit voldoende is voor de ruimte waarin je de airco wilt plaatsen. Met de Fuave ACS18K01 geniet je dus van een aangename temperatuur, eenvoudige bediening en efficiënte koeling in grote ruimtes.

Pluspunten
  • Met deze draagbare airconditioner kun je een ruimte tot 34 vierkante meter koelen of verwarmen. Je kunt de draagbare airconditioner eenvoudig bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Dankzij de timer zal de airconditioner automatisch uitschakelen na de ingestelde tijd.

Minpunten
  • Deze airconditioner produceert veel geluid, met een geluidsniveau van 65 dB. Vanwege het gewicht van 34 kilogram, is het moeilijker om deze airconditioner naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACS18K01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACS18K01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACS18K01. 

De review over Fuave ACS18K01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.