Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACS16K01

Fuave ACS16K01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL408. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACS16K01.

Specificaties Fuave ACS16K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL408

Omschrijving van de Fuave ACS16K01

Wanneer je woonkamer aanvoelt als een sauna, is de Fuave ACS16K01 mobiele airco de perfecte oplossing. Deze airco zorgt voor enkele graden verkoeling, waardoor je snel kunt genieten van een aangename temperatuur. De maximale oppervlakte die deze airco kan koelen, hangt af van de isolatie in jouw huis. In minder goed geïsoleerde ruimtes of kamers met veel ramen kan de mobiele airco ruimtes tot 29 vierkante meter koelen. Heb je echter een goed geïsoleerde kamer, dan kan de airco zelfs ruimtes tot 46 vierkante meter koelen. Wat deze airco onderscheidt van andere modellen, is het maximale geluidsniveau van slechts 54 decibel. Hierdoor maakt hij minder lawaai dan de meeste airco's, maar toch is hij nog duidelijk hoorbaar. Het is belangrijk om op te merken dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is. Zorg ervoor dat deze lengte voldoende is voor de ruimte waarin je van plan bent om de airco te plaatsen. Met de Fuave ACS16K01 mobiele airco kun je op een efficiënte en stille manier genieten van verkoeling in jouw huis.

Pluspunten
  • De airco heeft een thermostaat waarmee je een constante kamertemperatuur instelt. Met zijn wieltjes gebruik je de airco gemakkelijk in verschillende kamers. Met een BTU van 16.000 koelt deze airco een gemiddelde woonkamer van 29 vierkante meter.

Minpunten
  • Deze airco is 31 kilogram zwaar, waardoor het moeilijker is om hem naar een andere verdieping te tillen. De inbegrepen raamafdichtingsset is alleen geschikt voor draai- en kiepramen en niet bijvoorbeeld voor een dakraam.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACS16K01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACS16K01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACS16K01. 

De review over Fuave ACS16K01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.