Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACS14K01

Fuave ACS14K01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL407. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACS14K01.

Specificaties Fuave ACS14K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL407

Omschrijving van de Fuave ACS14K01

Als je woonkamer op warme dagen aanvoelt als een sauna, dan is de Fuave ACS14K01 mobiele airco de perfecte oplossing. Met deze krachtige airco kun je een oppervlakte van maximaal 26 vierkante meter verkoelen, afhankelijk van de isolatie van je huis. Zelfs in een minder goed geïsoleerde ruimte of een ruimte met veel ramen kan deze airco nog steeds voor verkoeling zorgen. In een goed geïsoleerde ruimte kan de airco zelfs ruimtes tot 40 vierkante meter koelen. De Fuave ACS14K01 heeft ook een handige nachtmodus, waardoor je hem zelfs in je slaapkamer kunt plaatsen zonder dat hij te veel geluid maakt. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je gemakkelijk tussen de verschillende standen schakelen, zelfs als je al in bed ligt. De airco heeft een maximaal geluidsniveau van 53 decibel, vergelijkbaar met het geluid van een elektrische tandenborstel. Een belangrijk detail om op te letten is de lengte van de afvoerslang, deze is namelijk 150 centimeter lang. Controleer daarom goed of deze lengte voldoende is voor de ruimte waarin je de airco wilt plaatsen. Met de Fuave ACS14K01 mobiele airco kun je altijd genieten van een aangename en verkoelende omgeving, zelfs op de warmste dagen.

Pluspunten
  • De airconditioning heeft een thermostaat waarmee je een constante kamertemperatuur instelt. Je bedient de draagbare airconditioning gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening. Met de nachtmodus kan je de airconditioning ook in je slaapkamer plaatsen.

Minpunten
  • De bijgeleverde raamafdichtingsset is alleen geschikt voor draai- en kiepramen en niet bijvoorbeeld voor een dakraam.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACS14K01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACS14K01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACS14K01. 

De review over Fuave ACS14K01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.