Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACG12K02

Fuave ACG12K02 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL525. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACG12K02.

Specificaties Fuave ACG12K02

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL525

Omschrijving van de Fuave ACG12K02

Met de Fuave ACG12K02 kun je een ruimte van maximaal 34 vierkante meter koelen. Dankzij de handige wielen kun je deze airconditioner gemakkelijk verplaatsen naar de kamer waar je verkoeling nodig hebt. Bovendien heeft deze airco een energieklasse A+, wat betekent dat hij relatief energiezuinig is. Deze airco met een koelvermogen van 12.000 BTU is perfect voor ruimtes tot 22 vierkante meter die slecht geïsoleerd zijn. Met de ontvochtigingsfunctie wordt ook de luchtvochtigheid in huis beperkt, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur. Je kunt de uitblaasrichting van de ACG12K02 aanpassen, en met de nachtmodus en thermostaat kun je de airco helemaal naar wens instellen. Let op: het geluidsniveau van deze airco is maximaal 64 decibel, waardoor je hem duidelijk kunt horen. Controleer ook of de lengte van de afvoerslang van 150 centimeter lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Fuave ACG12K02 haal je een krachtige en energiezuinige airconditioner in huis, die zorgt voor verkoeling en comfort tijdens warme zomerdagen.

Pluspunten
  • Deze airco is energiezuiniger dan vergelijkbare modellen, met energielabel A+. Met de thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste kamertemperatuur instellen. Bij deze airco ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid, met een geluidsniveau van 64 dB. Vanwege het gewicht van 32 kilogram, is het lastiger om deze airco naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACG12K02

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACG12K02 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACG12K02. 

De review over Fuave ACG12K02 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.