Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACB14K22

Fuave ACB14K22 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL560. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACB14K22.

Specificaties Fuave ACB14K22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL560

Omschrijving van de Fuave ACB14K22

De Fuave ACB14K22 is de perfecte oplossing om je ruimte koel te houden, zelfs tijdens de warmste dagen. Met een koelvermogen van 14.000 BTU kan deze airconditioner een ruimte tot 40 vierkante meter afkoelen, zelfs bij lage warmtelasten. Maar ook als je een kamer hebt met hoge warmtelasten, kan deze krachtige airco nog steeds een oppervlakte tot 26 vierkante meter koelen. Wat deze airconditioner echt onderscheidt, is de ontvochtigingsfunctie. Het is niet alleen een kwestie van koelen, maar ook van het verminderen van het drukkende gevoel van vochtige lucht. Met de instelbare temperatuur op het dimbare display kun je de gewenste koelte nauwkeurig regelen. En dankzij de thermostaatfunctie blijft de temperatuur in de ruimte constant, zodat je altijd kunt genieten van een aangename omgeving. Om het gemak compleet te maken, wordt de ACB14K22 geleverd met een handige afstandsbediening. Je hoeft niet eens op te staan ​​uit je comfortabele stoel om de airco te bedienen. En met een geluidsniveau van 65 decibel is de airconditioner duidelijk hoorbaar, zodat je altijd weet wanneer hij aan staat. Let op: de afvoerslang heeft een lengte van 150 centimeter, dus zorg ervoor dat dit voldoende is voor de ruimte waarin je de airco plaatst.

Pluspunten
  • Deze airconditioner koelt een gemiddelde woonkamer van 26 vierkante meter met een BTU van 14.000. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airconditioner geschikt is voor in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco is zeer luidruchtig, met een geluidsniveau van 65 dB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACB14K22

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACB14K22 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACB14K22. 

De review over Fuave ACB14K22 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.