Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACB12K02

Fuave ACB12K02 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL524. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACB12K02.

Specificaties Fuave ACB12K02

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL524

Omschrijving van de Fuave ACB12K02

Met de Fuave ACB12K02 kun je een ruimte van maximaal 34 vierkante meter koelen. Dit betekent dat je zelfs tijdens de heetste zomerdagen kunt genieten van de nodige verkoeling. Deze airco is ideaal voor slecht geïsoleerde ruimtes, met een koelvermogen van 12.000 BTU is hij geschikt voor ruimtes tot 22 vierkante meter. Bovendien zorgt de ontvochtigingsfunctie ervoor dat de luchtvochtigheid in huis beperkt blijft, wat bijdraagt aan een comfortabele temperatuur. De Fuave ACB12K02 kan volledig naar wens worden ingesteld dankzij de verstelbare uitblaasrichting en de thermostaat. En het beste is, je hoeft niet op te staan om de instellingen aan te passen! Gebruik gewoon de meegeleverde afstandsbediening en pas de airco aan vanuit het comfort van je stoel. Met een maximaal geluidsniveau van 65 decibel is deze airco duidelijk hoorbaar, wat handig is wanneer je wilt controleren of hij goed werkt. Houd er rekening mee dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is. Zorg ervoor dat dit voldoende is voor de ruimte waarin je de airco plaatst. Met de Fuave ACB12K02 ben je verzekerd van een aangename en verfrissende omgeving, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Dankzij de thermostaat kun je eenvoudig de gewenste temperatuur in de kamer instellen. De mobiele airco heeft een functie voor ontvochtiging, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airco ontvang je een raamafdichtingsset die geschikt is voor draai- en schuiframen.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Vanwege zijn gewicht van 30 kilogram is het minder gemakkelijk om deze airco naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACB12K02

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACB12K02 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACB12K02. 

De review over Fuave ACB12K02 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.