Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACB09Z22

Fuave ACB09Z22 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL559. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACB09Z22.

Specificaties Fuave ACB09Z22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL559

Omschrijving van de Fuave ACB09Z22

Met de Fuave ACB09Z22 zorg je ervoor dat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, zelfs tijdens de warmste dagen. Deze airco is speciaal ontworpen om ruimtes met zowel hoge als lage warmtelasten te verkoelen. Met een bereik van maar liefst 17 vierkante meter voor hoge warmtelasten en 26 vierkante meter voor lage warmtelasten, is deze airco perfect voor zowel je thuiswerk kantoor als je slaapkamer. De Fuave ACB09Z22 is niet alleen krachtig, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk. Dankzij de wielen kun je deze airco eenvoudig verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Bovendien beschikt deze airco over een handige ontvochtigingsfunctie, waardoor je geen last meer hebt van het drukkende gevoel van warme lucht. Met het dimbare display kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen, terwijl de thermostaat ervoor zorgt dat de temperatuur in de ruimte altijd gelijk blijft. Om het gebruiksgemak nog verder te vergroten, wordt de Fuave ACB09Z22 geleverd met een handige afstandsbediening. Hiermee kun je de airco bedienen zonder dat je uit je stoel hoeft op te staan. Het geluidsniveau van deze airco is 65 decibel, waardoor je hem duidelijk kunt horen. Let wel op: de afvoerslang heeft een lengte van 150 centimeter. Controleer daarom goed of dit voldoende lang is voor de ruimte waar je.

Pluspunten
  • De draagbare airconditioner heeft een vochtreguleringsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingsset die geschikt is voor zowel draai- als kiepramen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airconditioner geschikt is voor gebruik in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Deze airco koelt een kleine kamer van 17 vierkante meter met een BTU van 9.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACB09Z22

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACB09Z22 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACB09Z22. 

De review over Fuave ACB09Z22 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.