Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACB09W22

Fuave ACB09W22 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL557. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACB09W22.

Specificaties Fuave ACB09W22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL557

Omschrijving van de Fuave ACB09W22

Met de Fuave ACB09W22 creëer je een aangename temperatuur tijdens hete dagen. Deze airconditioner koelt ruimtes met een hoge warmtelast tot wel 17 vierkante meter en ruimtes met een lage warmtelast tot wel 26 vierkante meter. Dankzij de handige wielen kun je de airco eenvoudig verplaatsen van je thuiskantoor naar je slaapkamer. De ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van de benauwde warme lucht. Op het dimbare display kun je de gewenste temperatuur instellen en de thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft in de ruimte. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de airco bedienen zonder op te hoeven staan van je stoel. Let op! De afvoerslang heeft een lengte van 150 centimeter, controleer of dit voldoende is voor de ruimte waar je de airco plaatst. De Fuave ACB09W22 heeft een geluidsniveau van 65 decibel, waardoor je de airco duidelijk kunt horen. Dit kan handig zijn om te weten als je bijvoorbeeld de airco in de slaapkamer wilt gebruiken. De airco is voorzien van handige wielen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in huis. De ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat je geen last hebt van een benauwd gevoel, zelfs niet op de warmste dagen. Het dimbare display maakt het mogelijk om de gewenste temperatuur nauwkeurig in te stellen.

Pluspunten
  • De draagbare airconditioner heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airconditioner geschikt is voor in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Deze airco koelt een kleine kamer van 17 vierkante meter met een BTU van 9.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACB09W22

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACB09W22 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACB09W22. 

De review over Fuave ACB09W22 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.