Fuave ACB09K01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL402. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACB09K01.

Specificaties Fuave ACB09K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL402

Omschrijving van de Fuave ACB09K01

De Fuave ACB09K01 is de perfecte oplossing voor het koelen van kleine ruimtes in huis. Met zijn koelvermogen van 9.000 BTU kan deze airco goed geïsoleerde ruimtes tot wel 26 vierkante meter verkoelen. Zelfs als je een slecht geïsoleerde ruimte hebt of ramen op het zuiden, kan deze airco nog steeds maximaal 17 vierkante meter koelen. Met de ingebouwde thermostaat blijft de temperatuur in de kamer altijd constant en de ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat het drukkende gevoel van warme, vochtige lucht verdwijnt. Daarnaast is de uitblaasrichting verstelbaar, zodat je altijd in comfort kunt genieten van de verkoeling tijdens een hittegolf. Met de handige afstandsbediening kun je de instellingen van de airco op afstand aanpassen. Het geluidsniveau van de ACB09K01 is maximaal 65 decibel, waardoor je hem duidelijk kunt horen. Hou er wel rekening mee dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is, dus controleer of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je van plan bent de airco te plaatsen. Met de Fuave ACB09K01 geniet je van een aangename en verfrissende omgeving, zelfs tijdens de warmste dagen. Dankzij zijn krachtige prestaties en efficiënte koeling kun je genieten van een koele en comfortabele ruimte, ongeacht de omstandigheden buiten. Of je nu de airco in de.

Pluspunten
  • Je kunt de mobiele airco eenvoudig bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Met de thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste kamertemperatuur instellen. De mobiele airco heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Deze airco koelt een kamer van 17 vierkante meter met een BTU van 9.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACB09K01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACB09K01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACB09K01. 

De review over Fuave ACB09K01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.