Fuave ACB07Z22 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL558. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACB07Z22.

Specificaties Fuave ACB07Z22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL558

Omschrijving van de Fuave ACB07Z22

Met de Fuave ACB07Z22 zorg je ervoor dat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar. Deze airconditioner is speciaal ontworpen om ruimtes te koelen met een hoge warmtelast tot wel 13 vierkante meter en ruimtes met een lage warmtelast tot wel 20 vierkante meter. Of je nu aan het werk bent in je thuiskantoor of wilt genieten van een goede nachtrust in je slaapkamer, je kunt de ACB07Z22 eenvoudig verplaatsen dankzij de handige wieltjes. Naast het verkoelen van de lucht, heeft deze airco ook een ontvochtigingsfunctie. Hierdoor hoef je geen last meer te hebben van het drukkende gevoel dat warme lucht met zich meebrengt. Met het dimbare display kun je de gewenste temperatuur instellen en dankzij de thermostaatfunctie blijft de temperatuur in de ruimte altijd gelijk. Als je liever niet opstaat van je comfortabele stoel, kun je de airco ook bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Het geluidsniveau van de ACB07Z22 is 65 decibel, waardoor je de airco duidelijk kunt horen. Let er wel op dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is, dus controleer of dit voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Fuave ACB07Z22 ben je verzekerd van een aangename temperatuur en een comfortabele omgeving, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De draagbare airconditioner heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airconditioner wordt een raamafdichtingskit geleverd die geschikt is voor draai- en kiepramen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airconditioner geschikt is voor gebruik in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Met een BTU van 7.000 kan deze airco een kleine kamer van 13 vierkante meter koelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACB07Z22

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACB07Z22 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACB07Z22. 

De review over Fuave ACB07Z22 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.