Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACB07W22

Fuave ACB07W22 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL556. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACB07W22.

Specificaties Fuave ACB07W22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL556

Omschrijving van de Fuave ACB07W22

Met de Fuave ACB07W22 geniet je van een aangename temperatuur tijdens warme dagen. Deze airco is ideaal voor ruimtes met hoge warmtelasten tot 13 vierkante meter en lage warmtelasten tot 20 vierkante meter. Met zijn handige wielen rol je hem gemakkelijk van je thuiswerk kantoor naar je slaapkamer, zodat je overal kunt genieten van verkoeling. Een van de handige functies van de ACB07W22 is de ontvochtigingsfunctie. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over een drukkend gevoel van warme lucht. Op het dimbare display kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Dankzij de thermostaat blijft de temperatuur in de ruimte constant, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename omgevingstemperatuur. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je de airco moeiteloos vanuit je stoel, zonder dat je hoeft op te staan. Let wel op dat de afvoerslang een lengte heeft van 150 centimeter, dus controleer of dit voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met een geluidsniveau van 65 decibel is de ACB07W22 duidelijk hoorbaar, maar dit geluidsniveau is nog steeds acceptabel voor dagelijks gebruik. Kortom, met de Fuave ACB07W22 haal je een krachtige en gebruiksvriendelijke airco in huis, die je verkoeling biedt op warme dagen.

Pluspunten
  • De draagbare airconditioner heeft een ontvochtigingsfunctie waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airconditioner krijg je een raamafdichtingskit die geschikt is voor ramen die kunnen draaien en kiepen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airconditioner geschikt is voor in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid, met een geluidsniveau van 65 dB. Deze airco koelt een kleine kamer van 13 vierkante meter, met een BTU van 7.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACB07W22

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACB07W22 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACB07W22. 

De review over Fuave ACB07W22 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.