Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fuave ACB07K01

Fuave ACB07K01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL401. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACB07K01.

Specificaties Fuave ACB07K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL401

Omschrijving van de Fuave ACB07K01

De Fuave ACB07K01 zorgt voor een verfrissende koelte in kleine ruimtes in huis. Met een indrukwekkend koelvermogen van 7.000 BTU kan deze airco goed geïsoleerde ruimtes tot wel 20 vierkante meter afkoelen. Zelfs als je een slecht geïsoleerde ruimte hebt of ramen op het zuiden, kan hij nog steeds een oppervlakte van maximaal 13 vierkante meter verkoelen. Dankzij de handige thermostaat blijft de temperatuur in de kamer constant, terwijl de ontvochtigingsfunctie zorgt voor het verdrijven van benauwende warme en vochtige lucht. Bovendien is de uitblaasrichting verstelbaar, zodat je altijd optimaal comfort ervaart tijdens de hittegolf. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je gemakkelijk de instellingen aanpassen, zelfs op afstand. Let wel op, de lengte van de afvoerslang is 150 centimeter. Controleer daarom zorgvuldig of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je van plan bent om de airco te plaatsen. Met een maximaal geluidsniveau van 65 decibel is deze airco duidelijk hoorbaar, maar dit stoort niet in de meeste huishoudelijke situaties. Kortom, de Fuave ACB07K01 biedt de perfecte oplossing om koelte en comfort te brengen in jouw huis, ongeacht de weersomstandigheden.

Pluspunten
  • De draagbare airco heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder af te koelen. Bij deze airco wordt een raamafdichtingskit geleverd die geschikt is voor ramen die kunnen draaien en kiepen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airco geschikt is voor gebruik in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Deze airco koelt een kleine kamer van 13 vierkante meter met een BTU van 7.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACB07K01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACB07K01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACB07K01. 

De review over Fuave ACB07K01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.