Search
Close this search box.
  1. Foscam VD1

Foscam VD1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Foscam VD1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Foscam VD1.

Specificaties Foscam VD1

Merk

Foscam

Fabrikantcode

VD1

Omschrijving van de Foscam VD1

De Foscam VD1 is een revolutionaire deurbel die werkt op netstroom en beschikt over een handige functie om camerabeelden lokaal op te slaan. Met het sd-kaartslot is het mogelijk om beeldmateriaal direct op te slaan, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van een cloudabonnement met bijbehorende kosten. Het beeldmateriaal van de deurbel is van uitzonderlijke kwaliteit, met een 2K resolutie die beter is dan de traditionele full hd camerabeelden. Wat de Foscam VD1 echt onderscheidt, is de gezichtsdetectie functie. Hiermee ontvang je alleen meldingen wanneer er mensen in beeld zijn, waardoor je geen meldingen ontvangt van onnodige gebeurtenissen. Bovendien is het mogelijk om gezichtsherkenning van bekenden in te schakelen, maar hiervoor heb je wel een abonnement nodig. Hiermee ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat. Met de dual-band wifi-functionaliteit van de Foscam VD1 is de kans op verbindingsproblemen aanzienlijk kleiner. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare verbinding. Daarnaast kun je de deurbel eenvoudig integreren met Alexa en Google Assistant, waardoor je live beelden kunt bekijken op het scherm van je Nest Hub of Echo Show. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden, waar je ook bent in huis. De Foscam VD1 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een slimme en betrouwbare deurbel met geavanceerde functies.

Pluspunten
  • De deurbel heeft een SD-kaartsleuf om beelden op te slaan, dus heb je geen cloudabonnement nodig. Verbind de deurbel met Google Assistant of Amazon Alexa om hem te laten samenwerken met je andere slimme apparaten. Dankzij dual-band wifi is de kans op verbindingsproblemen met het internet zeer klein.

Minpunten
  • De installatie van deze slimme deurbel is lastig, het is verstandig om een monteur in te schakelen als je zelf niet handig bent. Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel. Voor gezichtsherkenning is een Foscam cloudabonnement vereist met maandelijkse kosten van € 4,99.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Foscam VD1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Foscam VD1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Foscam VD1. 

De review over Foscam VD1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals