Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen

Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz EZ062. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen.

Specificaties Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

EZ062

Omschrijving van de Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen

Met de Ezviz TY1 IP camera hoef je je geen zorgen te maken over blinde hoeken in een kamer. Deze geavanceerde camera draait namelijk automatisch 360 graden, waardoor je een volledig overzicht hebt van de ruimte. Of je nu wilt dat de camera beweging volgt of dat je hem zelf wilt besturen via de handige app, de keuze is aan jou. Het installatieproces is eenvoudig: steek de stekker in het stopcontact, verbind de camera met je wifi-netwerk en je bent klaar om de camera te gebruiken. Met de Ezviz TY1 IP camera geniet je van heldere HD-beelden die je kunt opslaan op een SD-kaart (niet meegeleverd). Wil je liever je beelden veilig bewaren in de cloud? Dat kan tegen een vast maandelijks bedrag. Zelfs 's nachts heb je tot wel 10 meter zicht, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. De camera beschikt ook over bewegingsdetectie, waardoor je direct een melding krijgt als er iets gebeurt. Je kunt niet alleen live meekijken en luisteren, maar ook direct communiceren via de app. Met de Ezviz TY1 IP camera ben je altijd verbonden met de ruimte die je wilt bewaken, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand pannen, kantelen en inzoomen. Met een resolutie van 2K is het beeld van de camera scherper dan camerabeelden met een full hd resolutie. De IP-camera volgt dieren en personen automatisch.

Minpunten
  • De micro SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd. Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen. 

De review over Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals