Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ezviz PIR bewegingssensor T1C

Ezviz PIR bewegingssensor T1C Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz 304800263. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz PIR bewegingssensor T1C.

Specificaties Ezviz PIR bewegingssensor T1C

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

304800263

Omschrijving van de Ezviz PIR bewegingssensor T1C

Koppel de Ezviz PIR bewegingssensor T1C eenvoudig draadloos aan een Ezviz Gateway en maak je huis op een slimme manier veilig. Deze sensor maakt gebruik van passieve infrarood technologie, waardoor het bewegingen nauwkeurig kan detecteren. Bovendien kun je al je sensoren gemakkelijk koppelen aan je slimme woning. Dankzij de handige plakrand kun je de sensor overal installeren waar je maar wilt en vervolgens 360 graden draaien voor optimale dekking. De Ezviz PIR bewegingssensor T1C is ook geschikt voor huishoudens met huisdieren. Met het pet shield kun je ervoor zorgen dat de sensor alleen werkt op een bepaalde hoogte, zodat je huisdieren geen onnodige meldingen veroorzaken. Daarnaast gaat de batterij van deze sensor maar liefst tot 2 jaar mee, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over regelmatige vervanging. Naast het detecteren van bewegingen, geeft deze sensor ook een melding wanneer iemand probeert hem te verwijderen. Het is belangrijk op te merken dat deze sensor op zichzelf niet als alarmfunctie werkt, maar verbonden moet worden met een Ezviz Gateway. Met deze combinatie kun je echter een betrouwbaar en effectief beveiligingssysteem voor je huis creëren. Maak je huis slimmer en veiliger met de Ezviz PIR bewegingssensor T1C.

Pluspunten
  • Wanneer het alarmsysteem afgaat, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt het alarmsysteem gemakkelijk bedienen via de app op je smartphone. De sensor is voorzien van een speciale toevoeging waardoor deze geschikt is voor huisdieren.

Minpunten
  • De bewegingssensor werkt niet zelfstandig en moet worden gekoppeld aan een Gateway. Bij intensief gebruik neemt de levensduur van de batterij af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz PIR bewegingssensor T1C

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz PIR bewegingssensor T1C tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz PIR bewegingssensor T1C. 

De review over Ezviz PIR bewegingssensor T1C is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals