Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ezviz Home Sensor Kit

Ezviz Home Sensor Kit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz 304800274. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz Home Sensor Kit.

Specificaties Ezviz Home Sensor Kit

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

304800274

Omschrijving van de Ezviz Home Sensor Kit

Beveilig je huis eenvoudig met de Ezviz Home Sensor Kit. Deze kit bevat de Home Gateway, waaraan je 2 sensoren en een Slimme Knop kunt koppelen. Met de Slimme Knop schakel je het alarm met één druk op de knop in of uit. Alleen de Gateway heeft netstroom nodig, terwijl de sensoren en de knop op batterijen werken. De eerste sensor is een deursensor die controleert of deuren opengaan. Deze sensor plaats je eenvoudig op de deurpost. De tweede sensor is een infrarood bewegingssensor die je op een strategische plek plaatst. Daarnaast kan dit alarmsysteem naadloos geïntegreerd worden in je smart home. Het werkt perfect samen met Alexa en Google Home. Met de Ezviz Home Sensor Kit houd je jouw huis veilig en kun je met een gerust hart de deur uit. Bovendien is het systeem gemakkelijk te installeren en te bedienen. Voeg een extra laag beveiliging toe aan je woning en geniet van gemoedsrust met de Ezviz Home Sensor Kit.

Pluspunten
  • Wanneer het alarmsysteem afgaat, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt het alarmsysteem eenvoudig bedienen via de app op je smartphone. Je kunt het alarmsysteem ook gemakkelijk bedienen met de drukknop.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen camerabeveiliging. De sensoren werken op batterijen die af en toe vervangen moeten worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz Home Sensor Kit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz Home Sensor Kit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz Home Sensor Kit. 

De review over Ezviz Home Sensor Kit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals