Search
Close this search box.
  1. Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten

Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz 303102252. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten.

Specificaties Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

303102252

Omschrijving van de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten

Met de Ezviz HB8 IP camera heb je complete controle over je tuin. Deze camera heeft een indrukwekkende pan- en tiltfunctie waarmee hij automatisch 360 graden kan draaien. Je kunt ervoor kiezen om de camera de bewegingen te laten volgen of je kunt hem zelf bedienen via de handige app. Het beste van alles is dat deze camera volledig draadloos is, dankzij de ingebouwde accu. Met de juiste instellingen gaat de accu maar liefst 200 dagen mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het gedoe met kabels. De beelden die deze camera vastlegt zijn van uitstekende kwaliteit dankzij de HD-resolutie. Je kunt de beelden direct opslaan op het ingebouwde 32 GB geheugen. Als je extra opslagruimte nodig hebt, kun je ervoor kiezen om de beelden in de cloud op te slaan tegen een maandelijkse vergoeding. Zelfs 's nachts kun je genieten van kleurenbeelden, dankzij de ingebouwde schijnwerper. Met de bewegingsdetectie ontvang je direct meldingen wanneer er iets ongewoons gebeurt. Je kunt direct meeluisteren en meekijken via de app en zelfs met de personen communiceren. Wil je inbrekers direct afschrikken? Dan kun je de sirene en de schijnwerper instellen, zodat ze geen kans hebben om ongezien weg te komen. Met de Ezviz HB8 IP camera ben je altijd op de hoogte van wat er in je tuin gebeurt, dag en nacht. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand roteren, kantelen en inzoomen. Je slaat de beelden op in de camera zelf, dus geen abonnement is nodig. Deze camera biedt ook kleurenbeeld in het donker, in tegenstelling tot zwart-wit.

Minpunten
  • Op de locatie waar je de camera installeert, is voldoende wifi-ontvangst vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten. 

De review over Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals