Search
Close this search box.
  1. Ezviz H6C Pro 2K+

Ezviz H6C Pro 2K+ Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-H6c-R103-8B4WF. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz H6C Pro 2K+.

Specificaties Ezviz H6C Pro 2K+

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-H6c-R103-8B4WF

Omschrijving van de Ezviz H6C Pro 2K+

Met de Ezviz H6C Pro 2K+ heb je volledige controle over een grote binnenruimte. Deze camera biedt namelijk een opnamekwaliteit van 2K, waardoor je moeiteloos kunt inzoomen zonder verlies van detail. Of je nu je huis, kantoor of winkel in de gaten wilt houden, één camera is voldoende dankzij de indrukwekkende 340 graden draaifunctie. Deze camera is niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook intelligent. Hij is in staat om menselijke beweging te detecteren en stuurt slimme meldingen naar je telefoon. Bovendien beweegt de camera automatisch mee met de actie, zodat je geen enkel belangrijk moment mist. Via de handige app kun je zelfs communiceren met bezoekers of zelfs je geliefde huisdier, waar je ook bent. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan op een SD-kaart (niet inbegrepen) voor eenvoudige toegang en archivering. Als alternatief is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor cloudopslag tegen een vast maandelijks bedrag. Op deze manier ben je er zeker van dat je kostbare beelden veilig bewaard blijven, zelfs als er iets met de camera gebeurt. Met de Ezviz H6C Pro 2K+ haal je een betrouwbare en slimme beveiligingsoplossing in huis.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien en kantelen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. De camera maakt onderscheid tussen personen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz H6C Pro 2K+

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz H6C Pro 2K+ tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz H6C Pro 2K+. 

De review over Ezviz H6C Pro 2K+ is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals