Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ezviz H6C 360 graden camera

Ezviz H6C 360 graden camera Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-H6c-R101-1G2WF. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz H6C 360 graden camera.

Specificaties Ezviz H6C 360 graden camera

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-H6c-R101-1G2WF

Omschrijving van de Ezviz H6C 360 graden camera

De Ezviz H6C is een geweldige toevoeging aan je thuisbeveiligingssysteem. Met deze simpele 360 graden camera kun je gemakkelijk een oogje in het zeil houden op je kinderen of huisdieren. Met de handige app kun je live meekijken en zelfs communiceren met wat er gebeurt. Of je nu in een andere kamer bent of onderweg, je kunt altijd verbonden blijven met je thuis. Deze camera is ontworpen om automatisch te draaien, waardoor je een grote kamer of ruimte kunt bewaken zonder dat je meerdere camera's nodig hebt. Dankzij de geavanceerde bewegingsdetectie volgt de camera elk object dat zich buiten beeld bevindt. Zelfs 's nachts kun je genieten van heldere beelden tot wel 10 meter afstand, dankzij de infraroodvisie. Niet alleen kun je live beelden bekijken, maar je kunt ook beelden opslaan op een SD-kaart of in de Ezviz cloud. Met de cloudopslagoptie kun je je waardevolle opnames veilig bewaren zonder je zorgen te maken over het verlies van gegevens. En het beste van alles is dat je slechts een vast bedrag per maand betaalt voor deze handige service. Met de Ezviz H6C kun je met een gerust hart je huis en dierbaren in de gaten houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien en kantelen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Dankzij de infraroodvisie heb je 's nachts ook tot 10 meter beeld.

Minpunten
  • De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd. Op de plek waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz H6C 360 graden camera

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz H6C 360 graden camera tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz H6C 360 graden camera. 

De review over Ezviz H6C 360 graden camera is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals