Search
Close this search box.
  1. Ezviz H3 2K

Ezviz H3 2K Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-H3-R100-1H3WKFL. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz H3 2K.

Specificaties Ezviz H3 2K

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-H3-R100-1H3WKFL

Omschrijving van de Ezviz H3 2K

Met de Ezviz H3 2K beveiligingscamera hoef je je geen zorgen te maken over valse meldingen. Dankzij de verbeterde AI-technologie kan deze camera onderscheid maken tussen verschillende soorten bewegingen, zoals auto's, mensen en dieren. Dit zorgt voor nog slimmere meldingen, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in de buurt van je huis gebeurt. Met de Ezviz H3 2K kun je de bewegingsdetectie en -zones precies naar jouw wensen instellen. Of je nu wilt dat de camera alleen meldingen stuurt wanneer er beweging is bij de voordeur, of juist in de hele tuin, alles is mogelijk. En het beste van alles is dat de camera alles opneemt in 2K beeldkwaliteit. Of je de beelden nu opslaat op een SD-kaart of in de Ezviz cloud, je kunt er zeker van zijn dat je altijd scherpe en gedetailleerde beelden hebt om terug te kijken. De Ezviz H3 2K is niet alleen een beveiligingscamera, maar ook een communicatiemiddel. Met de bijbehorende app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook praten met bezoekers. Of het nu een bezorger is die een pakketje komt afleveren of een vriend die je huis wil bezoeken, je kunt direct met ze communiceren via de app. En omdat de H3 is gemaakt van duurzaam aluminium, is hij ook geschikt voor buitengebruik. Je kunt de camera eenvoudig aansluiten op netstroom, zodat je altijd verzekerd bent van een betrouwbare en veilige bewaking van je huis.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en auto's. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Dankzij de infraroodvisie heb je ook 's nachts tot 10 meter beeld.

Minpunten
  • De opslag van beelden op een SD-kaart wordt niet automatisch meegeleverd. Je hebt een sterke wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert, met behulp van een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz H3 2K

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz H3 2K tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz H3 2K. 

De review over Ezviz H3 2K is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals