Search
Close this search box.
  1. Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack

Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-BC1C-A0-2C4WPBDL. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack.

Specificaties Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-BC1C-A0-2C4WPBDL

Omschrijving van de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack

Met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-pack kun je meerdere ruimtes en buitenlocaties dag en nacht in kleur in de gaten houden. In tegenstelling tot veel andere camera's die je alleen zwart-wit beeld in het donker tonen, geeft de Elife 2K alles in kleur weer. Dit zorgt ervoor dat je nog beter kunt zien wie er op jouw oprit loopt, vooral in combinatie met de indrukwekkende 2K beeldkwaliteit. Doordat de slimme camera lokaal beelden opslaat, kun je ongeveer 30 uur aan beeldmateriaal bewaren op de ingebouwde 32 GB opslag. Met de handige terugspreekfunctie via de app kun je direct met iemand communiceren. Daarnaast maakt de camera gebruik van bewegingsdetectie, waardoor hij alleen opneemt wanneer er iemand in beeld komt. Om potentiële indringers direct af te schrikken, kun je het alarm instellen. Hierdoor geeft de camera een geluids- en lichtsignaal, wat zeer effectief kan zijn om ongewenste gasten af te schrikken. Of je nu je huis, kantoor of andere locaties wilt beveiligen, met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-pack heb je de perfecte oplossing in handen.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 10 meter in het donker te kunnen filmen. Met een kijkhoek van 100 graden kan je een hele oprit in de gaten houden. Dankzij de 2k resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een goede wifi-ontvangst nodig op de plaats

    .

    De camera kan niet op afstand worden gedraaid of gekanteld.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack. 

De review over Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals