Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-BC1C-A0-2C4WPBDL. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack.

Specificaties Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-BC1C-A0-2C4WPBDL

Omschrijving van de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack

Met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack kun je gemakkelijk meerdere ruimtes en plekken dag en nacht in de gaten houden. Wat deze camera's onderscheidt van andere is dat ze beelden in kleur weergeven, zelfs in het donker. Hierdoor kun je duidelijk zien wie er op jouw oprit loopt, vooral in combinatie met de 2K beeldkwaliteit. Daarnaast slaat deze slimme camera de beelden lokaal op, met een opslagcapaciteit van 32 GB, wat goed is voor zo'n 30 uur aan beeldmateriaal. Met de handige terugspreekfunctie via de app kun je direct met iemand spreken. Ook maakt de camera gebruik van bewegingsdetectie, waardoor hij alleen opneemt wanneer er iemand in beeld komt. Om indringers direct af te schrikken, kun je het alarm instellen. Hierdoor zal de camera een geluids- en lichtsignaal geven. Met dit 4-pack van Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera's heb je alles in huis om je huis en eigendommen optimaal te beveiligen.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 10 meter in het donker te kunnen filmen. Met een kijkhoek van 100 graden kun je een hele oprit in de gaten houden. Dankzij de 2k resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • Je hebt genoeg wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera plaatst. De camera kan niet op afstand draaien en kantelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack. 

De review over Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals