Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-BC1C-A0-2C4WPBDL. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera.

Specificaties Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-BC1C-A0-2C4WPBDL

Omschrijving van de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera

De Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera is de perfecte draadloze beveiligingsoplossing voor jouw huis. Met deze camera kun je dag en nacht je huis in kleur in de gaten houden. In tegenstelling tot veel andere camera's die alleen zwart-wit beelden in het donker tonen, geeft de Elife 2K+ je de mogelijkheid om alles in kleur te zien. Dit zorgt ervoor dat je nog beter kunt zien wie er op jouw oprit loopt, vooral in combinatie met de indrukwekkende 2K beeldkwaliteit. Wat deze camera echt bijzonder maakt, is dat hij lokaal beelden opslaat op een ingebouwde 32 GB opslag. Hierdoor kun je ongeveer 30 uur aan beeldmateriaal bewaren. Met de handige terugspreekfunctie via de app kun je direct met iemand spreken. Daarnaast maakt de bewegingsdetectie-functie het mogelijk dat de camera alleen opneemt wanneer er iemand in beeld komt. En om indringers direct af te schrikken, kun je het alarm instellen, zodat de camera een geluids- en lichtsignaal geeft. Met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera ben je altijd verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing voor jouw huis. Of je nu overdag of 's nachts wilt weten wat er gebeurt, deze camera zorgt ervoor dat je alles in kleur kunt zien en direct kunt ingrijpen indien nodig. Bovendien biedt de lokale opslag en de handige app-functies extra gemak en g.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 10 meter in het donker te filmen. Met een kijkhoek van 100 graden wordt een hele oprit in de gaten gehouden. Dankzij de 2k resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • Je hebt genoeg wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera installeert. De camera kan niet op afstand draaien en kantelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera. 

De review over Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals